Vidra Clean Kft.
shape

Röviden rólunk

Tóth Tamás vagyok, a Vidra Clean Kft. tulajdonosa. 2018-ban egyéni vállalkozóként kezdtem működésemet, akkoriban a fő tevékenységi köröm az általános épülettakarítás volt. 2019 őszére az egyre bővülő partneri körnek köszönhetően, kinőve az egyéni vállalkozást, már Kft-ként folytattam tovább.

A Vidra Clean Kft. stratégiai kapcsolatra törekszik. Elsősorban szakmai tapasztalatunkat ajánljuk fel önnek, közös megoldást keresve az adott ügyben, legyen az szociális helységek, irodák, öltözők, üzemi, látogatói területek, családi házak, lakások, nyaralók takarításáról.

A Vidra Clean Kft. költséghatékony működésének köszönhetően versenyképes árakat kínál a piacon. Elkötelezettek vagyunk az állandó minőség felé, ezt a Nilfisk eszközeivel biztosítjuk partnereink részére. A minőségen alapuló szolgáltatásaink, naprakész tudásunk, tapasztalataink és felkészültségünk garantálják partnereink elégedettségét.
Szolgáltatásaink bemutatása

Team
Tóth Tamás

Tulajdonos, ügyvezető

about

A Vidra Clean Kft. által nyújtott szolgáltatások lakossági és üzleti ügyfelek részére:

általános épülettakarítás (üzemek, irodák, irodaházak, éttermek, gyógyszertárak, stb.)
családi házak, lakások alap- és nagytakarítása
nyaralók takarítása
építkezés, felújítás utáni piperetakarítás
erkélyek, teraszok tisztítása
tető- és térkőtisztítás
fugatisztítás
kárpit- és szőnyegtisztítás

Árainkról érdeklődj az oldalon található email címek vagy telefonszámok egyikén!

Nyűg a takarítás? Vagy csak nincs időd rá? Szerencsére, nem vagyunk egyformák, mi szeretünk takarítani! Legyen az lakás, ház, orvosi rendelő, gyógyszertár, nyaraló, mi megadjuk az egyik legalapvetőbb emberi szükségletet, a tiszta és egészséges életteret.
Lépjen velünk kapcsolatba

about

Szolgáltatásaink

Takarítás

Szociális, valamint éttermi helyiségek (vendégtér, mosdók, konyhai helyiségek, elszívók) és munkacsarnokok takarítása.

Tovább

Külterület

Zöldterület teljeskörű rendezése, külterületi karbantartás (járda, közlekedők, udvarok, szemétszedés, söprés, hólapátolás).

Tovább

Tisztítás

Családi ház homlokzatának tisztítása. Tető- és térkőtisztítás. Terasz- és erkélytisztítás. Napelem, irodaház, légtechnika tisztítása.

Tovább

Vélemények rólunk

Profi és egyben rugalmas hozzáállás a cégetektől, minden igényünket kielégítve.


Bóna László

Budapest Jazz Club

Szeretünk együtt dolgozni a Vidra Clean-nel. A megbeszélések jó hangulatban telnek, az elvégzett munka pedig kifogástalan.

Falussy Brigitta

Mobil Auto Line Kft.

Mióta veletek dolgozunk, éttermeinkben állandó a tisztaság, így vendégeink is szívesebben jönnek hozzánk. Köszönjük nektek!

Varga Albert

McDonald's Székesfehévár

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK