Vidra Clean Kft.

Tisztítás

Családi ház homlokzatának tisztítása. Tető- és térkőtisztítás. Terasz- és erkélytisztítás. Napelem, irodaház, légtechnika tisztítása.

Nyűg a takarítás? Vagy csak nincs időd rá? Szerencsére, nem vagyunk egyformák, mi szeretünk takarítani! Legyen az lakás, ház, orvosi rendelő, gyógyszertár, nyaraló, mi megadjuk az egyik legalapvetőbb emberi szükségletet, a tiszta és egészséges életteret.

Minden helyen ott tudunk hatékonyak lenni, ahol rend van, a tárgyaid a helyükön vannak, miénk az alapos és makulátlan takarítás, hogy élvezhesd a tisztaság nyújtotta nyugalmat.

Szolgáltatásainkat azoknak terveztük, akik rendszeres vagy alkalmi takarításra keresnek megbízható és serényen dolgozó takarítókat. A takarítónő egy bizalmi állás. Ennek megfelelően igyekszünk mindig ugyanazt a takarítót küldeni minden alkalommal. Emellett minden takarítás előtt egy rövid, de alapos konzultáció előzi meg takarítás irányítónkkal. Takarításárazásunk alapvetően időalapú, ez egyedi igények szerint módosulhat, amit a konzultáció során pontosítunk.

Akár telefonon, akár e-mailben keresel meg bennünket, szükségünk lesz a választott szolgáltatásra, a takarítandó ingatlan címére, kb. méretére ( nm-ben megadva), a választott „Extra szolgáltatásra”( ha kértél ilyet), az e-mail címedre, ahová majd a számlát küldjük.

Székesfehérváron a kiszállás ingyenes. Fizetős parkolási zónában parkolási költséget számítunk fel.

Alaptakarítás

Az alap, általános takarítás során a szobákban és egyéb helyiségekben minden hozzáférhető felületet megtisztítunk, portalanítunk, a pókhálókat levadásszuk. A bútorok, konyhabútor külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket, kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. Az általános takarítást a padlófelületek és szőnyegek porszívózásával és felmosásával zárjuk.

Ami nem tartozik bele az alaptakarításba: nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem húzzuk el a bútorokat a helyükről, nem mossuk ki a függönyöket, ablakokat nem pucoljuk meg . Ezek a feladatok a “Nagytakarítás” csomagunkba tartoznak, de az „Extra” szolgáltatásainkkal is ki tudod egészíteni az alapcsomagot az igényeidnek megfelelően.

A konyhában megtisztítjuk a pultot, a munkafelületeket, az asztalt, letöröljük a szekrényeket, a sütő, a hűtő, a mosogatógép előlapját, a mikrohullámú sütőt kívül- belül is megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a turmixgép) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük (ha a csap alatti konyhaszekrényben van elhelyezve, akkor azt tisztára töröljük).

Ami nem tartozik bele: nem mosogatunk el; a hűtőd tartalmát nem pakoljuk ki és a sütő belsejét sem tisztítjuk ki, ezeket „Extra” szolgáltatásként kérheted.

A fürdőszobában megtisztítjuk és fertőtlenítjük a csempéket, a kádat, a zuhanyzót, a mosdót és a csapokat. Természetesen a WC-t és a bidét megtisztítjuk és fertőtlenítjük. A polcokat portalanítjuk ( lepakolás nélkül). A mellékhelyiségekben is lemossuk a csempét a WC körül, kitakarítunk a csésze mögött is, miután annak teljes felületét vízkőtelenítettük és fertőtlenítettük.

Ami nem tartozik bele: ...mondj olyat! Mikor ajánljuk az ALAPTAKARÍTÁS csomagunkat: ha a takarítandó lakásban vagy házban rendszeres a takarítás, nem elhanyagolt, vagy nagyobb összejövetelek előtt szeretnéd puccba vágni az ingatlant.

Nagytakarítás

Évente 2-3 alkalommal van szükség nagytakarításra, főként tavasszal és ünnepek előtt, esetleg nagyobb családi összejövetelek előtt (utána már elég csak az alaptakarítás).

Ebbe a csomagunkba az ALAPTAKARÍTÁS szolgáltatásai mellett sokkal alaposabban pucoljuk ki az ingatlant. Fentről-lefelé haladva, a lámpatestek portalanításával és pókhálózással kezdve egészen a szekrények, széklábak letakarításával, porszívózással , felmosással zárva. A kettő között, ami belefér! Leszedjük a polcról, szekrényekről a könyveket, csecsebecséket, mütyűröket; lemossuk az ablakokat, ajtókat; sütőt kisuvickoljuk; erkélyt és teraszt is letakarítjuk…

Ami nem tartozik bele: a szekrényekben és fiókokban nem teszünk rendet; a hűtőt nem takarítjuk ki, mosogatást, mosást nem csináljuk meg; kárpittisztítást, szőnyegtisztítást, függönymosást sem, ezeket „Extra” csomagunkból kérheted mellé.

Mikor ajánljuk a NAGYTAKARÍTÁS csomagunkat: ha alaposan puccba- parádéba akarod vágni a házat, lakást. Ünnepek, családi események előtt, vagy amikor az jut eszedbe végignézve a lakáson, hogy „ ráférne egy nagytakarítás!”.

Építkezés és felújítás utáni takarítás- piperetakarítás

Be- , vissza-, újraköltöznél, átcuccolnál, de még por hátán por? Kényelmesebbé tehetjük a beköltözést, mi kitakarítunk! A ragasztószalagok nyomát sem fogod megtalálni, és tüzetesen végigsikálunk mindent, ablaktól ajtóig, plafontól padlóig.

Mikor ajánljuk a PIPERETAKARÍTÁS csomagunkat: ha azt a kényelmet és komfortot akarod választani, hogy a lehető legtisztább új ingatlanba csak be kelljen rakni a bútoraidat és az egyebeket.

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK:

konyhacsomag: sütő- és hűtő belső tisztítása, páraelszívó
terasz- és erkélytakarítás
szőnyegtisztítás
kárpittisztítás
redőny belső takarítása, reluxatisztítás
ablaktisztítás
tetőtakarítás
térkőtakarítás Kérdése lenne? Írja meg!

about

További szolgáltatásaink

Külterület

Zöldterület teljeskörű rendezése, külterületi karbantartás (járda, közlekedők, udvarok, szemétszedés, söprés, hólapátolás).

Tovább

Lakások, házak

Ingatlanok teljes körű takarítása. Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás. Ablakpucolás. Piperetakarítás. Erkély-és terasztisztítás.

Tovább

Nyaralók

Apartmanok, nyaralók teljes körű takarítása: portalanítás, felmosás, ablakpucolás, konyha kitakarítása, fürdő vízkőtelenítése.

Tovább