Vidra Clean Kft.

Külterület

Zöldterület teljeskörű rendezése, külterületi karbantartás (járda, közlekedők, udvarok, szemétszedés, söprés, hólapátolás).

Nyűg a takarítás? Vagy csak nincs időd rá? Szerencsére, nem vagyunk egyformák, mi szeretünk takarítani! Legyen az lakás, ház, orvosi rendelő, gyógyszertár, nyaraló, mi megadjuk az egyik legalapvetőbb emberi szükségletet, a tiszta és egészséges életteret.

Minden helyen ott tudunk hatékonyak lenni, ahol rend van, a tárgyaid a helyükön vannak, miénk az alapos és makulátlan takarítás, hogy élvezhesd a tisztaság nyújtotta nyugalmat.

Szolgáltatásainkat azoknak terveztük, akik rendszeres vagy alkalmi takarításra keresnek megbízható és serényen dolgozó takarítókat. A takarítónő egy bizalmi állás. Ennek megfelelően igyekszünk mindig ugyanazt a takarítót küldeni minden alkalommal. Emellett minden takarítás előtt egy rövid, de alapos konzultáció előzi meg takarítás irányítónkkal. Takarításárazásunk alapvetően időalapú, ez egyedi igények szerint módosulhat, amit a konzultáció során pontosítunk.

Akár telefonon, akár e-mailben keresel meg bennünket, szükségünk lesz a választott szolgáltatásra, a takarítandó ingatlan címére, kb. méretére ( nm-ben megadva), a választott „Extra szolgáltatásra”( ha kértél ilyet), az e-mail címedre, ahová majd a számlát küldjük.

Székesfehérváron a kiszállás ingyenes. Fizetős parkolási zónában parkolási költséget számítunk fel.

Alaptakarítás

Az alap, általános takarítás során a szobákban és egyéb helyiségekben minden hozzáférhető felületet megtisztítunk, portalanítunk, a pókhálókat levadásszuk. A bútorok, konyhabútor külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket, kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. Az általános takarítást a padlófelületek és szőnyegek porszívózásával és felmosásával zárjuk.

Ami nem tartozik bele az alaptakarításba: nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem húzzuk el a bútorokat a helyükről, nem mossuk ki a függönyöket, ablakokat nem pucoljuk meg . Ezek a feladatok a “Nagytakarítás” csomagunkba tartoznak, de az „Extra” szolgáltatásainkkal is ki tudod egészíteni az alapcsomagot az igényeidnek megfelelően.

A konyhában megtisztítjuk a pultot, a munkafelületeket, az asztalt, letöröljük a szekrényeket, a sütő, a hűtő, a mosogatógép előlapját, a mikrohullámú sütőt kívül- belül is megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a turmixgép) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük (ha a csap alatti konyhaszekrényben van elhelyezve, akkor azt tisztára töröljük).

Ami nem tartozik bele: nem mosogatunk el; a hűtőd tartalmát nem pakoljuk ki és a sütő belsejét sem tisztítjuk ki, ezeket „Extra” szolgáltatásként kérheted.

A fürdőszobában megtisztítjuk és fertőtlenítjük a csempéket, a kádat, a zuhanyzót, a mosdót és a csapokat. Természetesen a WC-t és a bidét megtisztítjuk és fertőtlenítjük. A polcokat portalanítjuk ( lepakolás nélkül). A mellékhelyiségekben is lemossuk a csempét a WC körül, kitakarítunk a csésze mögött is, miután annak teljes felületét vízkőtelenítettük és fertőtlenítettük.

Ami nem tartozik bele: ...mondj olyat! Mikor ajánljuk az ALAPTAKARÍTÁS csomagunkat: ha a takarítandó lakásban vagy házban rendszeres a takarítás, nem elhanyagolt, vagy nagyobb összejövetelek előtt szeretnéd puccba vágni az ingatlant.

Nagytakarítás

Évente 2-3 alkalommal van szükség nagytakarításra, főként tavasszal és ünnepek előtt, esetleg nagyobb családi összejövetelek előtt (utána már elég csak az alaptakarítás).

Ebbe a csomagunkba az ALAPTAKARÍTÁS szolgáltatásai mellett sokkal alaposabban pucoljuk ki az ingatlant. Fentről-lefelé haladva, a lámpatestek portalanításával és pókhálózással kezdve egészen a szekrények, széklábak letakarításával, porszívózással , felmosással zárva. A kettő között, ami belefér! Leszedjük a polcról, szekrényekről a könyveket, csecsebecséket, mütyűröket; lemossuk az ablakokat, ajtókat; sütőt kisuvickoljuk; erkélyt és teraszt is letakarítjuk…

Ami nem tartozik bele: a szekrényekben és fiókokban nem teszünk rendet; a hűtőt nem takarítjuk ki, mosogatást, mosást nem csináljuk meg; kárpittisztítást, szőnyegtisztítást, függönymosást sem, ezeket „Extra” csomagunkból kérheted mellé.

Mikor ajánljuk a NAGYTAKARÍTÁS csomagunkat: ha alaposan puccba- parádéba akarod vágni a házat, lakást. Ünnepek, családi események előtt, vagy amikor az jut eszedbe végignézve a lakáson, hogy „ ráférne egy nagytakarítás!”.

Építkezés és felújítás utáni takarítás- piperetakarítás

Be- , vissza-, újraköltöznél, átcuccolnál, de még por hátán por? Kényelmesebbé tehetjük a beköltözést, mi kitakarítunk! A ragasztószalagok nyomát sem fogod megtalálni, és tüzetesen végigsikálunk mindent, ablaktól ajtóig, plafontól padlóig.

Mikor ajánljuk a PIPERETAKARÍTÁS csomagunkat: ha azt a kényelmet és komfortot akarod választani, hogy a lehető legtisztább új ingatlanba csak be kelljen rakni a bútoraidat és az egyebeket.

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK:

konyhacsomag: sütő- és hűtő belső tisztítása, páraelszívó
terasz- és erkélytakarítás
szőnyegtisztítás
kárpittisztítás
redőny belső takarítása, reluxatisztítás
ablaktisztítás
tetőtakarítás
térkőtakarítás Kérdése lenne? Írja meg!

about

További szolgáltatásaink

Takarítás

Apartmanok, nyaralók teljes körű takarítása: portalanítás, felmosás, ablakpucolás, konyha kitakarítása, fürdő vízkőtelenítése.

Tovább

Lakások, házak

Ingatlanok teljes körű takarítása. Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás. Ablakpucolás. Piperetakarítás. Erkély-és terasztisztítás.

Tovább

Nyaralók

Apartmanok, nyaralók teljes körű takarítása: portalanítás, felmosás, ablakpucolás, konyha kitakarítása, fürdő vízkőtelenítése.

Tovább